93 801 21 51

Estètica Dental

  • A la nostra clínica dental realitzarem un estudi personalitzat del seu somriure per poder oferir-li totes les possibilitats per a millorar la seva imatge, perquè sabem que un somriure bonic és sinònim de salut i benestar social.


  • Blanquejaments:Cada persona té un color natural d’esmalt, però al llarg del temps aquest pot veure’s enfosquit per certs aliments, begudes, fàrmacs, etc. A la nostra clínica li oferim la possibilitat de blanquejar les dents amb gels de peróxid d’hidrogen que reaccionen amb l’aplicació de llum específica.

  • Canvi d’amalgama per composite:Anys enrere les obturacions es solien realitzar amb amalgama, popularment coneguda com “plata”. És possible canviar aquesta amalgama per composite, un material de color blanc que millorarà notablemente la seva estètica i és igualment eficaç.

  • Canvi de forma de les dents:Si li preocupa la forma de les seves dents o hi té un diastema (espai entre elles), segons el cas és possible modificar-ho amb composite, un material de resina molt resistent i estètic.

Copyright © 2015 - Tots els drets reservats.

Design by W3layouts

Graphic Ocean